Tahukah anda, di Forex4you & Share4you selain anda trade dan dapat profit, anda juga layak mendapat rebate seperti berikut (ini termasuk copytrade tidak mengira anda adalah follower atau leader, tanpa menjejaskan sistem commission sedia ada). Rebate akan dimasukkan direct ke akaun trading anda setiap hari:

Cent Lite
up to 68 % spread

Cent
up to 68 % spread

Classic Lite
up to 68 % spread

Classic
up to 68 % spread

Cent NDD
68 % spr+comm

Classic NDD
68 % spr+comm

PRO STP
up to $3.4

tokwanfx-rebatefx-forex4u

Step 1: Register akaun dengan FXcash, klik link dibawah untuk buka akaun rebate anda.
https://tokwanfx.com/fxrebatecash

Klik pada Sign Up now utk daftar. Isikan segala maklumat seperti contoh dibawah :

tokwanfx-rebatefx-forex4u-2

tokwanfx-rebatefx-forex4u-3

Step 2: Login ke web FXcash dan register trading account Forex4you. Caranya:

i. Klik pada Brokers pada pilihan menu bahagian atas

tokwanfx-rebatefx-forex4u-4

ii. Cari Forex4you dari senarai broker dan klik pada open an account

tokwanfx-rebatefx-forex4u-5

iii. Proceed dengan pendaftaran akaun trading anda

iv. Setelah selasai proses pendaftaran akaun trading yg baru, submit nombor akaun tersebut kepada pihak Fxcash seperti dibawah

tokwanfx-rebatefx-forex4u-6

v. Anda boleh terus deposit ke akaun trading yg baru, atau melakukan internal transfer dari baki akaun lain untuk mula trade seperti biasa

FAQ / Soalan lazim:

  1. Saya deposit & withdraw melalui local IB, dan mereka mewajibkan saya daftar akaun menggunakan affiliate link mereka untuk terus berurusan.

Jawapan: Bagi deposit dan withdraw, gunakan akaun yang biasa anda gunakan dengan IB sepertimana arahan IB tetapkan. Kemudian internal transfer ke akaun baru dibawah FXcash untuk nikmati rebate tinggi hasil setiap trading anda. Hanya trading dari akaun berdaftar dengan pihak FXcash yang akan dibayar. Gunakan akaun yang berdaftar dgn IB anda untuk deposit & withdrawal sahaja

  1. Saya sudahpun mendapat rebate, sekarang saya nak withraw. Berapa lamakah proses withdrawal dari FXCash ke Neteller saya?

Jawapan: Proses withdrawal mengambil masa 1 hingga 2 hari bekerja sahaja

  1. Bolehkah saya memasukkan maklumat palsu seperti nama samaran ketika pendaftaran?

Jawapan: Pihak FXCash akan menghantar maklumat yang anda masukkan kepada pihak broker untuk tujuan pembayaran rebate. Ada kemungkinan penggunaan maklumat palsu menyebabkan pembayaran rebate anda bermasalah.

5. Tokey…camne nak tukar ib fx4u?

Jawapan : Request melalui emel. Send email ke info@forex4you.my

Please attach my account 32xxxxx to partner ID 416ddde

Ini bukan utk tukar ib, ni nak attachkan akaun yg kita daftar tanpa guna mana² link ib. Contoh kita dah daftar akaun rebet dan pilih broker forex4you utk create additional new account. alih² akaun dah siap, kita submit ke fxcash tapi kena reject sebab akaun baru created tu tak link ke mana² ib. So kita email macam kat atas utk mintak attachkan ke ib fxcash. Lepas tu submit semula insya Allah approve.

Contoh response dari forex4you apabila akaun trading yg baru dah berjaya link ke syarikat rebet:

Dear xxxxx,

Your Trader Room has been successfully attached to the partner group with code 416ddde.
Please feel free to require any further assistance!
Best regards,
Arthur S.
Forex4you Partner Service

partners@forex4you.org
www.forex4you.com

Email confirmation selepas akaun berjaya diaktifkan

Email confirmation selepas akaun berjaya diaktifkan

 

Status aktif keluar button hijau

Status aktif keluar button hijau

 

tokwanfx-rebatefx-forex4u-9

Contoh rebate yg masuk dari trading di forex4you setiap hari

 

Contoh withdrawal request utk fxcash, wd adalah instant (terus masuk ke akaun yg kita nak). pilihan wd bole ke webmoney, skrill, moneybookers, broker dll (sila tengok kat wd option ye)

Contoh withdrawal request utk fxcash, wd adalah instant (terus masuk ke akaun yg kita nak). pilihan wd bole ke webmoney, skrill, moneybookers, broker dll (sila tengok kat wd option ye)

 

Optimumkan fungsi instant wd. jgn biarkan rebate anda mereput tanpa dividen kikiki

Optimumkan fungsi instant wd. jgn biarkan rebate anda mereput tanpa dividen kikiki

error: Content is protected !!