Tahukah anda, di XM selain anda trade dan dapat profit beserta XM point, anda juga layak mendapat rebate seperti berikut:

Trade duration must be over 5 minutes.

Rebate structure (Micro and Standard):
1. level (0-90 lots monthly): $8.15/lot
2. level (90-180 lots monthly): $8.65/lot
3. level (180+ lots monthly): $9.15/lot

The XM Zero account only applies to clients residing in the following countries: Australia, Austria, Bangladesh, Germany, Hungary, India, Indonesia, Japan, Pakistan, Poland, Singapore, Thailand, United Kingdom.

Rebate structure (XM Zero):
1. level (0-90 lots monthly): $4.08/lot
2. level (90-180 lots monthly): $4.33/lot
3. level (180+ lots monthly): $4.58/lot

tokwanfx-forex-roboforex1

Step 1: Register akaun dengan FXrebate, klik link dibawah untuk buka akaun rebate anda.
http://tokwanfx.com/fxrebate

Klik pada icon pensil untuk daftar. Isikan segala maklumat seperti contoh dibawah:

tokwanfx-forex-roboforex2

 

Klik pada Brokers di menu atas dan pilih XM

tokwanfx-forex-broker-xm

Bagi pengguna baru, klik pada Open new account dan teruskan proses pendaftaran akaun baru trading anda.

Bagi existing trader di XM, klik open new account. Masukkan maklumat yg sama seperti existing account anda dan open additional trading account from your XM profile page

Setelah selasai proses pendaftaran akaun trading yang baru, submit nombor akaun tersebut kepada pihak Fxrebate seperti dibawah

tokwanfx-forex-roboforex5

Anda boleh terus deposit ke akaun trading yang baru, atau melakukan internal transfer dari baki akaun lain untuk mula trade seperti biasa.

FAQ / Soalan lazim:

  1. Saya deposit & withdraw melalui local IB, dan mereka mewajibkan saya daftar akaun menggunakan affiliate link mereka untuk terus berurusan.

Jawapan: Bagi deposit dan withdraw, gunakan akaun yang biasa anda gunakan dengan IB sepertimana arahan IB tetapkan. Kemudian internal transfer ke akaun baru dibawah FXrebate untuk nikmati rebate tinggi hasil setiap trading anda. Hanya trading dari akaun berdaftar dengan pihak FXrebate yang akan dibayar. Gunakan akaun yang berdaftar dgn IB anda untuk deposit & withdrawal sahaja

  1. Saya tersilap pilih broker XM semasa pendaftaran akaun trading baru. Bagaimana ya?

Jawapan: Jika anda kekal trading dengan XM, pihak FXrebate akan membayar rebate anda sebulan sekali terus ke Balance. Jika anda bukak akaun baru dengan pilihan broker Robotrade LTD, rebate anda akan dibayar secara harian direct ke trading account anda

  1. Saya sudahpun mendapat rebate, sekarang saya nak withraw. Berapa lamakah proses withdrawal dari FXrebate ke Neteller saya?

Jawapan: Proses withdrawal mengambil masa 1 hingga 2 hari bekerja sahaja

  1. Bolehkah saya memasukkan maklumat palsu seperti nama samaran ketika pendaftaran?

Jawapan: Pihak FXrebate akan menghantar maklumat yang anda masukkan kepada pihak broker untuk tujuan pembayaran rebate. Ada kemungkinan penggunaan maklumat palsu menyebabkan pembayaran rebate anda bermasalah.

Contoh rebate yg masuk ke Balance akaun fxrebate anda

Contoh rebate yg masuk ke Balance akaun fxrebate anda

 

Contoh rebate yg dah di withdraw ke neteller

Contoh rebate yg dah di withdraw ke neteller

 

Ringkasan untuk dapat rebate dari xm:

  1. Login ke akaun fxrebate, klik broker pilih xm
  2. Daftar new additional acc xm melalui link fxrebate tu
  3. Isikan maklumat yg sama ngan detail sedia ada di xm, nnt sistem auto detect kita existing xm trader & offer bukak new additional acc
  4. Kemudian, submit no acc xm tu kat page fxrebate
  5. Nanti nak trade tak yah depo baru, internal transfer je fund sedia ada dari akaun xm yg lama ke akaun yg baru buat tadi & trade mcm biasa untuk dapat rebate bulanan $8.15 per lot yg kita trade

 

Rebate XM Julai selamat mendarat ke Neteller.. Alhamdulillah

Rebate XM Julai selamat mendarat ke Neteller.. Alhamdulillah

Mendaftarlah FXRebateClub sekarang untuk lebih USD ke akaun anda

Daftar sini!
error: Content is protected !!